Om Brille Specialisten
Hos Brillespecialisten gør vi mange ting anderledes.
Vi har en lidt anden måde at vejlede om det svære valg af flerstyrke brilleglas.

Vi har mange kunder, der bruger progressive flerstyrkeglas, vi sætter derfor en ære i at gøre det nemt og overskueligt for kunderne, at få et par velfungerende briller.

Hos os skal du ikke tage stilling til om du skal have Zeiss glas, Rodenstock glas eller Essilor glas, du skal ikke vælge mellem store og små læsefelter, du har som forbruger ikke en chance for at gennemskue, hvad du får for dine penge.

Hos Brillespecialisten vælger vi for dig, vi har den faglige kompetence til at vælge det bedste glas til dig. Vi giver dig en fair pris og du har 3 måneders tilvænnings/ombytnings garanti, så vi er sikre på, vi valgte det rigtige glas til dit behov.
Du skal så blot vurdere om det tilbud vi giver dig passer din økonomi.

Vi har en meget stor erfaring med flerstyrkeglas, som vi også bruger til en anden del af vores virksomhed.
Vi har i næsten 20 år haft Brillebusser, som besøger danske arbejdspladser, hver brillebus er indrettet som en lille brilleforretning.

Hver brillebus køres af en erhvervs optiker, som har specialiseret sig i at give medarbejderne i de virksomheder, vi har som kunder, de bedste arbejdsforhold ved mange timers PC arbejde.

Vi foretager en gennemgang af medarbejderens arbejdsplads, vi tjekker afstand til pc skærm, tastatur og manuskript. Vi gennemgår medarbejderens daglige arbejdsopgaver og ud fra de oplysninger, vejleder vi om hvilke skærmbriller medarbejderen evt. skal have for at undgå træthed og hovedpine ved skærmarbejde.

For at øjnene kan se skarpt på alle arbejdsafstande, er skærmbriller derfor oftest briller med mindst to styrker. Disse bliver så tilpasset i design, så de passer nøjagtigt til den enkelte medarbejders behov.

De erfaringer har vi tænkt ind i det, vi tilbyder vores kunder i forretningen, hvor hver kunde får en helt individuel brille.

Derfor kalder vi det: SE garanti, vi garantere, at du ser optimalt med et par briller fra Brillespecialisten.